Šlehaný tělový krém s pravou čokoládou Aztec secret




Detailní popis produktu
Složení: Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandlový olej), Butyrospermum Parkii Butter (Bambucké máslo), Theobroma Cacao Seed Butter (Kakaové máslo), Theobroma Cacao Seed Extract (Kakaová hmota), Persea Gratissima Oil (Avokádový olej), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojobový olej), Vanilla Planifolia Flower Extract (Esenciální olej z vanilky), Heliantus Annus Seed Oil (Slunečnicový olej), Tocopherol (Vitamin E), Benzyl Alcohol *
*přirozená součást esenciálních olejů
Náš slunečnicový olej je lisovaný za studena od českého dodavatele a v každém výrobku se nachází jako nosný olej pro vitamin E.
ÚČINKY ČOKOLÁDY NA POKOŽKU
Je nám jasné, že každého nejdříve zaujme lahodná čokoládovo-vanilková vůně a v druhé řadě samotný fakt, že náš šlehaný krém obsahuje opravdu čokoládu a ne pouze kakaové máslo. Ale nezapomínejme ani na jeho prospěšné účinky v péči o pokožku.
- Čokoláda je bohatá na flavonoidy, speciálně flavonoly, které mají silné antioxidační a protizánětlivé vlastnosti. Vytváří z čokolády zdatného protivníka v boji proti předčasnému stárnutí a volným radikálům.
- Dále obsahuje celou řadu vitamínů, například vitamín E, některé vitamíny skupiny B a vitamín K. Co se týká minerálů, tak je to potom vápník, železo nebo hořčík. Hořčík zanechává pokožku hydratovanou a posiluje tvorbu kolagenu, díky čemuž nám zajistí zdravě vypadající pokožku.
- Při použití na kůži se všechny živiny absorbují do pokožky a dokonale ji vyživí.
- Aby toho nebylo málo, tak čokoláda obsahuje kofein a theobromin, které jsou prospěšné k získání pevné a napnuté pokožky. Tyto látky pomáhají při odbourávání tuků a snižují zadržování tekutin v pokožce, čímž pokožku zpevní. Ze stejného důvodu jsou také velkým pomocníkem ve snaze zmírnit projevy celulitidy.
Použití: Malé množství krému naneste na čistou navlhčenou pokožku (nejlépe po koupeli nebo sprše) a jemně vmasírujte. Tento způsob užívání zajistí dokonalé vstřebání. V případě použití optimálního množství krému se pleť neleskne, ale zůstane krásně hebká a jemná.
Spotřebujte nejlépe do: 8 měsíců
Skladování: Skladujte nejlépe při teplotě do +25 °C a nenechávejte na přímém slunečním světle. Přirozená vlastnost použitých rostlinných másel a olejů je, že se při velmi vysokých teplotách stávají tekutými. Tento jev nemá žádný vliv na kvalitu výrobku. V případě rozpuštění výrobku ho můžete dát zpět ztuhnout do lednice nebo ho můžete využívat jako pečující olej.
Upozornění: V tělovém krému se můžou objevit malé hrudky pravé čokolády. Nemá vliv na kvalitu výrobku
Co by Vás ještě mohlo zajímat?
Jak se starat o přírodní kosmetiku?
ČOKOLÁDA ČÁST PRVNÍ: POKUŠENÍ NEJEN K JÍDLU
ČOKOLÁDA ČÁST DRUHÁ: BLAHODÁRNÉ ÚČINKY ČOKOLÁDY NA POKOŽKU
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.